Ποιοί είμαστε

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται από το QualityNet Foundation (QNF), εξειδικευμένο Οργανισμό για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται, από το 1997, με στόχο την υποστήριξη ενός Βιώσιμου μέλλοντος, μέσω της δημιουργίας μιας Βιώσιμης Οικονομίας-Κοινωνίας που αναπτύσσεται με περιβαλλοντική ευαισθησία και κοινωνική συνοχή, ως ο κύριος μοχλός για την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής.

Έχοντας αναγνωρίσει το σημαντικό ρόλο που παίζει η εκπαίδευση στη δημιουργία των σωστών προτύπων συμπεριφοράς και στην τελική διαμόρφωση των ενεργών πολιτών του αύριο, το QNF υποστηρίζει την εκπαίδευση στη Βιώσιμη ανάπτυξη μέσω καινοτόμων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων για την Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Eκπαίδευση. 

Η αντιμετώπιση, ωστόσο, σύγχρονων πολυσύνθετων θεμάτων προϋποθέτει τη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων: της Πολιτείας, της επιστημονικής και σχολικής κοινότητας, των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. 

Έτσι, το συγκεκριμένο πρόγραμμα:

Σχεδιάστηκε από την εκπαιδευτική & επιστημονική ομάδα του QNF, με την Επιστημονική Συνεργασία της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ). Υποστηρίζεται από την MSD Ελλάδας.