Ιστολόγιο ιστοτόπου

Οποιοσδήποτε στον κόσμο

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΒΕΡΓΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ

https://blogs.sch.gr/elekanakar/2022/04/05/psychiki-ygeia-diaprosopikes-scheseis-agapo-ton-eayto-moy/




 
Φωτογραφία Μαρία Καλογραία
από Μαρία Καλογραία - Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, 4:04 μμ
Οποιοσδήποτε στον κόσμο

Με αφορμή το μάθημα της Φυσικής της έκτης τάξης και συγκεκριμένα την ενότητα 7 «Αναπνευστικό σύστημα» που αποτελείται από δύο μαθήματα, την «Αναπνοή» και «Αναπνοή και Υγεία» (σελ. 106-112 Τ.Ε.), αφιερώσαμε κάποιες επιπλέον ώρες ώστε να ενημερωθούμε και να ασχοληθούμε με το κάπνισμα και τις επιπτώσεις του στην υγεία μας και στη ζωή μας αποσκοπώντας και ευελπιστώντας να μην ανήκουμε ποτέ στο μέλλον στην ομάδα των καπνιστών. 

 
Φωτογραφία Αγγελική Γραμματικού
από Αγγελική Γραμματικού - Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022, 6:57 μμ
Οποιοσδήποτε στον κόσμο

Ψωμί, ψωμάκι! Φτιάχνοντας ψωμάκι στο 24ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας

https://blogs.sch.gr/24nipkalam/

 
Οποιοσδήποτε στον κόσμο

Ο αρχικός μας σκοπός ήταν να αξιοποιήσουμε στην εκπαίδευση των παιδιών θέματα που είχαν σχέση με τη σωστή διατροφή και την υγεία τους. Με μεγάλη μας χαρά καταφέραμε να υιοθετήσουμε σωστές συμβουλές υγιεινής διατροφής και να τις εφαρμόζουμε στην πράξη. Παραθέτουμε τις παρουσιάσεις , τις δραστηριότητες, τα εικαστικά έργα μαθητών, τα ψηφιακά μας βιβλία κ.ά. 

ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 
Οποιοσδήποτε στον κόσμο

Φέτος στο νηπιαγωγείο μας, αποφασίσαμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς μας μαθητές, στο να προσπαθήσουν από την προσχολική ηλικία να υιοθετήσουν αξίες και στάσεις σε ό,τι αφορά τις Διατροφικές τους συνήθειες. Η φράση " Είμαστε ό,τι τρώμε ! " έρχεται να αποδείξει κατά κάποιο τρόπο την μεγάλη σημασία της Υγιεινής Διατροφής ! Οργανώσαμε έτσι διάφορες δραστηριότητες στις οποίες εμπλέξαμε τους μαθητές μας, καλλιεργώντας τους ταυτόχρονα δεξιότητες συνεργασίας, επικοινωνίας, κριτικής σκέψης και δημιουργικότητας. Πιο πάνω παραθέτουμε αναλυτικά την Ενότητα με τίτλο " Διατρέφομαι σωστά και ισορροπημένα ... ζω καλά " . Καλή περιήγηση !

[ Τροποποιημένο: Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021, 10:04 μμ ]
 
Φωτογραφία ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΓΚΑΤΖΑΡΑ
από ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΓΚΑΤΖΑΡΑ - Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021, 5:05 μμ
Οποιοσδήποτε στον κόσμο

Γκατζάρα Θεοδοσία